Rođendan
VELIKI DRUGI!

Godine idu, brojevi rastu! Slavimo rođendan!

Kako napraviti…, gdje naći…, zašto je…, čemu služi…, kako iskoristiti…, otkuda krenuti…, u kojim slučajevima…, kako riješiti…, što je…, što sve…, što kada…, koje se…, kako da……… Sve su to pitanja koja si svakodnevno postavljamo, a onda odgovore tražimo bespućima interneta.

S obzirom na to da gotovo svakome svakoga dana treba odgovor na neko 'how to' pitanje, ali i dobar savjet, prije dvije godine Savjeti.hr su ugledali svjetlo dana! I zato danas slavimo mali, ali veliki 2. rođendan!

2.rodendan Savjeti.hr torta

Da je to bio dobar potez pokazuju nam i podaci o čitanosti. A još je bolje to što se tekstovi na Savjeti.hr ne čitaju samo u tom periodu kada su objavljeni, nego se redovito čitaju jer su svi savjeti gotovo uvijek aktualni i svevremenski. 

Logično, a to nam je bio i cilj, savjeti iz rubrike #biznis vas najviše zanimaju. Pogotovo iznosi doprinosa za 2022. i 2023. godinu, a zanimalo vas je i što je sve neoporezivo ove godine. Nije vam promaknuo ni tekst o izmjenama Zakona o radu, a prilično vas je zanimalo kako se ispunjava PO-SD obrazac za paušalne obrtnike, ali i kako otvoriti paušalni obrt.

Uz posao idu i financije, pa vas u rubrici #osobne financije jako zanima što je to SWIFT broj i koliko se naplaćuju naknade na bankomatima. S obzirom na to da su krediti dio života većine Hrvata, mnogi su istraživali o tome što s kreditom nakon smrti, ali i koliko se gotovine može prenijeti preko granice

Da biste se malo maknuli od ovako ozbiljnih tema, opuštate se uz rubrike #dom, #život i #AMTzaamatere u kojima vas najviše zanimaju zanimljivi i korisni savjeti o kućnim ljubimcima, nekretninama i tekstovi o sigurnosti u prometu.

Osim kroz tekstove, savjete tražite i putem e-mail adrese info@savjeti.hr na koju nam svakodnevno stiže sve više i više upita i molbi za pomoć i savjetovanje. Sva vaša pitanja i prijedlozi nam dobro dođu kako bismo sadržaj još bolje prilagodili vašim potrebama.

Stoga, i dalje čitajte Savjeti.hr, pratite nas na Facebooku i LinkedInu, prijavite se na newsletter i naučite ponešto korisno ili zgodno svaki dan. I ne zaboravite podijeliti svoje znanje s drugima jer svaki savjet uvijek #dobrodođe!

Ni ove godine ne pripremamo nikakav poseban tulum, ali ćemo, kao i uvijek, u radnoj atmosferi pripremati još jednu rundu od 365 dana s nadom da će i vama, našim dragim čitateljima, biti zabavna, zanimljiva i poučna kao i nama. Hvala svima što ste tu!

Savjeti.hr_2.rodendan