O nama

Dobar savjet zlata vrijedi, kaže narodna poslovica. Pratite Savjeti.hr pa možda i vi postanete bogati ;)

S obzirom da nam je većini vrlo bitno u životu dobiti dobar savjet, bez obzira radi li se o poslovnom ili privatnom životu, pokrenut je portal Savjeti.hr. Želja nam je da kroz ovaj portal na jednom mjestu dobijete potrebne i edukativne informacije (financijska i poslovna pismenost, biznis, osiguranje, nekretnine, svakodnevni život) te detaljan savjet bez obzira bio on manje ili više ozbiljan ili potreban. Vjerujemo da će se za svakoga naći ponešto korisno.

Stoga, čitajte Savjeti.hr, pratite nas na Facebooku i LinkedInu i naučite ponešto korisno ili zgodno svaki dan. I ne zaboravite podijeliti svoje znanje s drugima jer svaki savjet uvijek #dobrodođe!

Budite i vi dio Savjeti.hr zajednice jer bez dobrog savjeta nema napretka.

KONTAKTI

Ako i vi znate zanimljive i korisne savjete, htjeli biste pisati, uvidjeli ste neku pogrešku u našim tekstovima ili pak želite surađivati s nama na bilo koji način, slobodno nam se javite na info@savjeti.hr.

Nositelj projekta:

Imanas4 d.o.o., OIB: 01716136362

Ivana Stožira 2, 10 000 Zagreb

Direktor: Daniel Kladnik

Sadržaj platforme savjeti.hr uređuje Ana Leko Vučković, a pomaže joj grupa entuzijasta i volontera te brojni stručnjaci iz raznih područja djelovanja.

Koordinator projekta: Jasmina Džanović

Marketing, promocija i oglašavanje: marketing@savjeti.hr

PREZENTACIJA

CJENIK OGLAŠAVANJA

Savjeti.hr izvedbeno je pokrenula grupa entuzijasta u rujnu 2021. godine, a koju su predvodili Ana Leko Vučković, Jasmina Džanović, Daniel Kladnik i Tin Bašić.

NEWSLETTER

Ne zaboravite se prijaviti i na besplatni newsletter Savjeti.hr-a kako bismo vas povremeno obavještavali o korisnim savjetima i informacijama kao i različitim događanjima koje organiziramo.

PRIJAVA NA NEWSLETTER