suradnja
Izvor: Bernays
SAMO SADRŽAJ JE BITAN

Jedinstvena suradnja jedinstvenih partnera

Edward Bernays University College i savjetodavno edukativni portali ZGRADOnačelnik.hr i Savjeti.hr započeli su suradnju.

Bernays je jedinstveno hrvatsko visoko učilište koje izvodi programski, sadržajno i metodološki najinovativnije studijske programe u ovom dijelu Europe iz područja komunikacija i turizma te programe cjeloživotnog obrazovanja.

Portali ZGRADOnačelnik.hr i Savjeti.hr jedinstveni su savjetodavno-informativno-edukativni servisi za građane i poduzetnike usmjereni na problematiku zgradarstva te prava i obaveza u zgradama, osobnih financija, poslovnih savjeta i sličnih tema.

Pokrenuta suradnja omogućit će studentima Bernaysa cjelogodišnju praksu, mentorstvo i edukaciju u pisanju savjetodavnih tekstova, a portali ZGRADOnačelnik.hr i Savjeti.hr dobit će vrijedan sadržaj.

Pod egidom 'piši tako da mama/baka razumije', cilj ove suradnje je kreirati vrstan i kvalitetan sadržaj u jednoj od najtežih formi – edukaciji čitatelja. Suosnivači, urednici sadržaja te suradnici dvaju portala s 15 godina medijskog, marketinškog i PR iskustva prenijet će svoje znanje mladim medijskim i komunikacijskim snagama Bernaysa.

Ako želite još zanimljivih poslovnih i životnih savjeta, prijavite se na naš dvomjesečni newsletter.