Emanuel Stojanov

Emanuel Stojanov

Emanuel Stojanov je konzultant za employer branding i osobni brending, te LinkedIn strategije. Završio je MBA program na austrijskom sveučilištu FH Joanneum, a svoje iskustvo stekao je radom i životom u dvije svjetske poslovne metropole - Pekingu i Londonu.

Njegov cilj je donijeti svjetske prakse na naše prostore te na taj način promijeniti odnose između zaposlenika i poslodavaca, ali isto tako ukazati na pogrešno shvaćanje pojma brend poslodavca koji se u većini slučajeva promatra isključivo kroz promociju i marketing.

Emanuel pomaže mikro, malim i srednjim poduzetnicima u izgradnju prepoznatljivog brenda poslodavca, na ispravan način - iznutra prema van, a tu je i za mentoriranje pri stvaranju vlastitog osobnog brenda kojih danas postaje sve važnija odrednica u bilo kojem obliku poslovanja.

Glavni komunikacijski kanal mu je LinkedIn, na kojem je i sam izgradio vlastiti uspješni poslovni model, ali isto tako i osobni brend. Jedan je od svega nekoliko dnevno aktivnih stvaratelja sadržaja na ovoj poslovnoj društvenoj mreži, gdje redovito dijeli savjete iz saznanja iz svijeta employer brandinga, LinkedIna i osobnog brendiranja.

Kako iskoristiti svoj LinkedIn profil do maksimuma

Kako iskoristiti svoj LinkedIn profil do maksimuma

U zadnje vrijeme LinkedIn mreža postaje sve popularnija i većina ljudi provjerava profile druge strane prije negoli sklope suradnju. Vremena kada se ova poslovna društvena mreža koristila isključivo za pronalaženje posla, polako su iza nas, a...Nastavi čitati